Tilbake

Tone Aleksandersen

Digital markedsfører og innholdsprodusent
Arbeidssted: Jessheim

Kort fortalt

Disse utfordringene løser jeg gjerne: Jeg skaper innhold til ulike kanaler, som både bygger merkevare og relasjoner til kundene dine. Spesielt opptatt av å kartlegge kundereisen og dens rolle for å oppnå ønskede resultater. Jeg bistår med strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

Erfaringer: Jeg har en bachelor i journalistikk, og har jobbet med ulike temaer og sjangrer. De siste 10 årene har jeg jobbet mer og mer med innholdsmarkedsføring før jeg utdannet meg til digital markedsfører. Jeg har god innsikt i en lang rekke digitale markedskanaler og deres rolle i kundereisen, deriblant merkevarebygging og konvertering.

Jeg brenner for: å produsere og formidle engasjerende og levende historier. Det er viktig for meg å jobbe tett med kunden for å se helheten og forstå deres behov.  Jeg har en brennende interesse for personlig og faglig utvikling.

Meg i et nøtteskall: Jeg har et stort engasjement for jobben jeg gjør, og tar gjerne imot nye utfordringer. Hvis jeg skal beskrive meg med tre ord er det nysgjerrig, entusiastisk og kreativ.

Prosjekter jeg har jobbet med..........

  • Strategi
  • Design
  • Innhold
  • Nettside
  • Markedsføring

Kvitre – et lekent og fargerikt boligprosjekt

I godt samarbeid med Hellvik Hus Øst, har Spire hatt gleden av å utvikle og designe et fargerikt og lekent boligprosjekt. Vi har vært med i hele prosessen — fra strategi, konsept, visuell identitet til markedsføring, prospekt og nettside.

  • Innhold
  • Strategi
  • Markedsføring

Sammen om å være en drivkraft for nye muligheter

For Eidsiva er det viktig å gi ressurser tilbake til fellesskapet som trygger vårt velferdssamfunn. Derfor ble "årets viktigste julegave" gitt til Mental Helse Ungdom for å styrke deres verdifulle arbeid innen psykisk helse. Spire fikk æren av å utforme idé og manus til video-kampanje, i tillegg til å spre budskapet i sosiale medier.

Tilbake til toppen