Tilbake
Einar B. Strømstad

Einar B. Strømstad

Strategisk rådgiver
Arbeidssted: Jessheim

Kort fortalt

Jeg løser gjerne utfordringer innen: Utvikle og implementere målrettede strategier basert på innsikt og ambisjoner. Belyse og prioritere virksomheters utfordringer, spesielt innen bærekraft. Det er ikke noe som er så morsomt og utfordrende som kreative prosesser.

Erfaring: Bakgrunn som journalist i ledende riksmedier, men har jobbet i kommunikasjonsbransjen i snart 30 år. Strategisk kommunikasjonsrådgiver med bærekraft som særinteresse. Utvikler – og har utviklet – strategier, konsepter og løsninger for store og kjente aktører i både privat og offentlig sektor. Lang erfaring, men på langt nær utlært – målet er å lære noe nytt hver dag. Det betinger krevende kunder og kompetente kolleger. Heldigvis har jeg det.

Jeg brenner for: Å få kunden til å lykkes – kjenne på følelsen når jeg vet at vi sammen med oppdragsgiver har «truffet planken». Hvis løsningen også styrker bærekraftig business, er arbeidsdagen min komplett.

Meg i et nøtteskall: Nysgjerrig, liker å omgås og bli kjent med nye folk som inspirerer og utfordrer. Snakker heller om "vi" enn "meg". Opptatt av å bygge lag og skape felles resultater – alle har noe å bidra med hvis de får lov til å synes. Mediaavhengig, leser altfor mye – men egentlig altfor lite.

 

Tilbake til toppen