Ledig stilling

Er det en Spire i deg? Så hyggelig at du er interessert i en mulig stilling i Spire kommunikasjon! Ta en titt på våre utlyste stillinger for mer informasjon, eller ta kontakt med oss om du har kompetanse du mener vi bør få høre mer om. 

Ledig stilling
Er du vår neste Spire?

Vi søker digital rådgiver/spesialist

Har du erfaring fra mediebyrå eller digitalt byrå, og ønsker å ta steget videre som digital rådgiver? Spire kommunikasjon søker etter deg som har erfaring med strategisk og operativt kampanjearbeid, og som nå er klar for nye utfordringer i en mer senior rolle som digital rådgiver.

Vi ser for oss at du allerede har jobbet noen år med gjennomføring av digitale markedsføringskampanjer, og at du nå ønsker å ha ansvar for en kunde fra A – Å. Dette vil innebære å selge inn digitale tjenester, planlegge strategi i samarbeid med et team, implementere kampanjer i ulike kanaler og verktøy, teste og optimalisere, rapportering og analyse av aktivitetene, samt fortsette med mersalg til eksisterende og nye kunder.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet bestå av: Delta i kundemøter, kartlegge og prioritere kunders behov, sette opp budsjetter, kampanjestrategier og aktivitetsplaner samt sørge for uttak av disse, være en rådgiver for våre kunder, og teste, analysere, gjøre justeringer og optimaliseringer.

Vi tror at du:

 • Har flere års erfaring fra medie- eller digitalt byrå, eller har relevant erfaring fra kundesiden
 • Har god erfaring med kampanjeplanlegging, optimalisering og rapportering innen følgende kanaler og systemer: Google Ads (søk, shopping, display, video), Google Search console, Google Data studio, Microsoft Advertising (Bing Ads) LinkedIn, Snapchat, Instagram og Facebook (Facebook Business Manager)
 • Har sertifiseringer i Google Analytics og Google Ads (søk, display og shopping)
 • Har solid kunnskap i Google Marketing Platform og andre verktøy for digital markedsføring
 • Er god på Google Analytics og Google Tag Manager, og kan sette opp tagger og sporing
 • Har en businessorientert utdanning på bachelornivå eller høyere
 • Er en analytisk person som har erfaring med å lese og analysere data
 • Er selvgående, kan planlegge din egen jobbhverdag, og tar gjerne initiativ til nye prosjekter eller oppgaver for deg og selv og resten av teamet
 • Trives med daglig kundekontakt, og kan håndtere mange oppgaver samtidig
Hos oss vil du få:
 • Jobbe med varierte prosjekter for mange spennende oppdragsgivere
 • Et faglig sterkt og tverrfaglig arbeidsmiljø
 • En herlig arbeidsplass full av framoverlente folk på ulike lokasjoner
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gunstige pensjons- og helseforsikringer

Høres dette ut som deg? Da ønsker vi å høre fra deg!

Send søknad og CV til soknad@spirekommunikasjon.no, og ta kontakt med daglig leder Anders Fjeld om du har noen spørsmål.  

Hvordan er det å jobbe i Spire?

Vi er så heldige å ha et bredt spekter av kunder – som spenner fra mindre, lokale kunder til store, nasjonale oppdragsgivere. De gir oss utfordringer som gjør at vi hele tiden utvikler oss, og alle er like viktige. 

Spire-prosessen

Vår metodikk baserer seg på samarbeid. Vi jobber alltid for at din kunnskap og kompetanse om ansatte, kunder, produkter og tjenester skal kombineres med våre fagkunnskaper. 

Vi skreddersyr kommunikasjonsløsninger etter både behov og budsjett. For å kunne levere kanal-uavhengige løsninger av høy kvalitet, jobber vi teknologi-uavhengig - det vil si at løsningene og ideene jobbes frem basert på målgrupper, budsjett og behov før man velger kanalene det skal formidles gjennom.

Vår arbeidsmetodikk ligger til grunn for alt vi gjør - også kanalvalg. Med grundig forarbeid vet vi akkurat hvordan vi skal nå frem med budskapet til målgruppen, derfor er strategi og innsikt så viktig,

Vårt kjerneområde er kreativitet som folk har bruk for, og som gir deg resultater.


Vår visjon og våre verdier

Kommunikasjon som får fellesskap til å spire. Vår bedriftskultur kjennetegnes av vårt verdigrunnlag: Mot til å utfordre, raushet til å inkludere, iver etter å lykkes. 

Modig 

Vi våger å stå for det vi mener er riktig, vi våger å prøve og feile og vi våger å være åpne for andres oppfatninger.

Ivrig

Vi drives av å lære mer, vi er alltid nysgjerrige og proaktive.

Raus

Vi gjør det lille ekstra, vi setter andre foran oss selv og vi lytter til hverandre. 

Er du modig, ivrig og raus? 

Anders Fjeld

Fortell oss gjerne mer om deg!

Kontakt daglig leder Anders Fjeld for en prat. 

Kontaktinformasjon
Tilbake til toppen